Kli i örat

Tja! Nu var det ett bra tag sedan vi bloggade, mer om varför lite senare. Först vill jag bara berätta att jag har haft ett kliigt öra, men matte och jag åkte till veterinären och fick medicin, så efter fyrtioelva rengöringar och ca 5 miljoner droppar i örat, så känns det nu mycket bättre.
 
Det bästa med hela besöket var att jag var där själv, utan smöriga Daisy i släptåg. Så jag fick ALL uppmärksamhet, så som det ska vara. Ingen pestig lillasyrra, som försöker ställer sig in och skifta fokus från mig. Nu var det jag som fick alla klappar, gos och beröm. Vajjert!
 
Själva undersökningen var väl kanske ingen höjdare. Varför måste tvåbeningar sticka ner pinnar i örat för att fatta att det KLIAR? Det kunde jag väl ha talat om på en gång...
 
-Åh, precis som gamla da'r! Bara fokus på mig och mitt kliiga öra. Jag älskar att hälsa på hemma hos veterinärtanten, speciellt när det bara är jag, matte och en stor skål med levergodisar... 
 
 
 
1 Elin:

skriven

Julius hade inga förkunskaper alls i kantarell eller sök eller spår. Så det gick otroligt bra och snabbt framåt för oss =)

2 Petra Norén:

skriven

Kompis ser helt klart supernöjd ut på det där fotot :)

Kommentera här: