Dagens Att-göra-lista* Busa med Ebba och Pepsi på jobbet (eller dagis som matte kallar det) - Check!
* Träna agility med matte - Check!
* Träna inkallning med matte - Check!
* Busa med Flora - Check!
* Busa ännu mer med Leo - Check!
* Se hungrig ut så att husse ger dig en halv köttbulle utöver vanliga middagen - Check!
* Tugga på Bosse Bulldogg - Check!
* Svara på alla snälla bloggkommentarer - Che... Nä, det har jag ju inte gjort...

- Maaaaatte! Kom hiiit! Vi måste sätta oss och kolla bloggar och svara våra två- och fyrfota bloggisar!

Tillägg: Vi hann bara med att kika in hos Tungels, Kingen, Texas, Fluffmonster och Bertil ikväll, men vi lovar att hälsa på er andra under veckan!!!

Skogens drottningHallååååå alla bloggläsare! Finns ni kvaaaar?!

 

Det har verkligen inte blivit så mycket tassande i bloggen den senaste tiden, sorry! Jag har haft så mycket annat för mig. Nu får jag till exempel springa lös i skogen igen då bytenas bebisar - de som matte kallar för rådjurskid - har vuxit till sig. Det var på tiden, säger jag bara! Fast matte säger att man ändå inte får springa efter dem. Förstår inte varför, jag vill ju bara leka lite... Matte säger att de inte har den minsta lust att leka tafatt med mig, men jag håller inte med. Ifall de inte vill leka, så skulle de inte bjuda in till lek genom att börja skutta sådär lustigt genom skogen. Håller ni inte med mig?!

 

Husse hemma igen!

Min husse är hemma igen efter en resa till Långtbortistan. Ni anar inte vad glad jag blev när matte sade att vi skulle ta bilen och åka och hämta honom! För er som inte vet så ligger Långtbortistan på Arlanda. Det var där vi lämnade honom och han var kvar när vi kom dit idag. Fattar inte varför han ska vara där när vi har det så bra hemma? Gör ni?


-Kommer han inte snart?!