Barn och hundar

Igår gick en mycket klok och kunnig hundmänniska vid namn Dr. Sophia Yin bort. Vi kände ju inte henne, men vi vill ändå skicka en hälsning till henne uppe i himlen och tacka för allt hon har gjort för oss vovvar. 

Bland annat jobbade hon för att ni tvåbenta skulle förstå hur människovalpar bör uppträda kring oss. Inga konstigheter, ganska självklara saker, men ändå. En del verkar tro att vi hundar kan behandlas hur som helst och att vi ska tåla vad som helst - hela tiden. Vi hundar och ni människor är ganska så lika ändå. Titta här till exempel:


Visst känns det rätt självklart hur vi vill bli behandlade och varför? Glöm inte att våra hussar och mattar tränar oss i hur vi ska bete oss kring era småttingar. Snälla, hjälp oss att få ha så där jättehärliga vänskapsband med barn genom att lära dem samma sak... TACK!

Vill ni ha tips på vad vi faktiskt gillar att göra, så har hon en till bild att visa:// Kompis & Daisy

P.S. Vi själva har haft en väldigt tur, för vi har många härliga barn runt oss, som vi gillar att leka med eller bara vara runtomkring. ❤️
Dagens tips!

Är långa sovmornar det bästa du vet?
 
-Mysigt, vill inte vakna... Zzzzz...
 
Är mattes säng den bästa korgen du vet? Är matte den dessutom en superduperbra korgvärmare? Men tycker hon att man inte ska sova bort dagen...?
 
LÄGG DIG PÅ HENNE och tvinga henne på så sätt att stanna kvar i sängen med dig. Fiffigt va?!
 
Matte: -Vakna, Kompis! Dags att gå upp!
Kompis: -Zzzzz...
Matte: -Hallå? Jag kommer inte upp...
Kompis: -Mmm... Zzzzz...
Matte: *suck*