Vinn en Port-A-Poo!

Härliga Hund har en tävling där du kan vinna deras Port-A-Poo alternativt Mini-Poo:Port-A-Poon är en behändig liten manick som du enkelt skruvar fast på kopplet och där du sedan klämmer fast de fulla bajspåsarna=du slipper bära dem i handen.

Port-A-Poo är för koppel som är upp till 2,5 cm breda
Mini-Poon är för koppel som är upp till 1,8 cm samt till flexi.

Välj själv om du vill ha en rosa, blå eller svart och om du vill ha en Port-A-Poo eller en Mini-Poo

Tävlingen pågår tom den 8:e november.


Du deltar genom att skriva ett inlägg i din blogg om tävlingen där du länkar till Härliga Hunds blogg samt lämnar en kommentar i deras blogg där du länkar till ditt inlägg. Enklare än så kan det inte bli!

För att komma till Härliga Hunds blogg, klicka på bilden.

Sådär, då ska vi se om jag kan vinna en Mini-Poo i svart till min matte. Om hon inte behöver släpa på mina påsar, så har hon ju en hand ledig att ge mig gooooodis med, eller hur!

Trött!

Jag är så trööööööött ikväll! Nu ska jag bara ut på kvällsrundan, sen är det marsch i säng...

I morgon är det fredag = pläd hem från jobbet = HELG! = sovmorgon + långa skogspromenader. Det ser flocken fram emot! Matte säger att det är Halloween också. När jag frågade vad det är, så sade hon att då brukar små häxor, troll och monster ringa på dörren och tigga godis. Hm... Matte säger att man inte får tigga, faktiskt. Bring 'em on! Jag ska nog försvara vårt godis. He he he...

Pudelpromis!

Månadens pudelpromenad blev en blöt en, det småstrilade i princip hela promenaden (som tog ca 1 timme och 45 minuter). Men det gööööör inget! Ni tvåbenta kallar det väl inte för "hundväder" för inget... Vi vovvar (ca 24 svansar räknade vi) hade hur kul som helst och for fram över ängarna och klafsade glatt i lera och vattenpölar.

Här är i början av promenaden, innan det började att regna. Jag ser rätt fluffig och fin ut, eller hur? Det skulle snart komma att ändras... He he he he...


-Matte, häng på nu!-Ur spååååår! Här kommer vi!
-Ser ni hur duktig jag är? Beundran och godbitar mottages tacksamt!-Okej, sista racet nu innan promenaden är slut.Kom igen!

Det var som alltid en givande promenad, på flera sätt. Dels är det hur skoj som helst att springa över de nästan ändlösa vidderna tillsammans med alla pudlar, dels för att pudelflockar har så bra fika - korv- och ostmackor, som de så vänligt delar med sig av. Tjoho!Jag var genomblöt och kall när vi kom hem. Husse och matte drog igång en skön brasa, som jag torkade framför. Så skönt!


-Zzzzzzzz