Mmm... Nuggets...

Vad vore en blogg, skriven av två snygga, smarta amrisar, utan vår egna hundiga variant av Råd och Rön? Vi tänkte testa oss igenom mat, leksaker och andra hundiga saker och berätta vad vi tycker om det. Får vi bestämma, så blir det mest test av mat och godis...

Då kör vi!

Vi har provsmakat Treateaters Chicken Nuggets.Det är ett mjukt hundgodis gjort på kycklingfilé och innehåller bara 2% fett. (Bra va?!) Bitarna är lagom små för att matte ska ge oss mer än en, men ändå tillräckligt stora för att man måste tugga på dem och inte bara svälja dem med ett knyck på halsen.

Fast det är ett mjukt godis, så kladdar dem inte på mattes fingrar. Det är jättebra, för då ökar chansen att hon ska plocka fram en godis om man lyckas se tillräckligt hungrig ut alternativt har gjort något riktigt duktigt.

Påsen är dessvärre återförslutningsbar, så godiset håller sig länge om det förvaras svalt och torrt. Det kanske man kan tycka är ett plus, men det kan inte vi inte riktigt hålla med om. Om påsen inte hade varit så "smart", så hade vi ju fått äta upp allt på en gång ju!

Betyg: 4 tassar av 4 möjliga! (Trots den smarta påsen...)

Blev du sugen nu? Detta smarriga godis finns att köpa hos CSiGORA för 39 kronor!

Tävla hos Csigora!

Hallå alla hundar! Säg till era hussar och mattar att det finns en superduperbraig tävling på Csigoras Facebook-sida. Var med och tävla om ett Hurtta Lifeguard Storm, vettja!Allt du behöver göra är att:

1) Gilla CSiGORAs officiella Facebook-sida.
2) Gå in på CSiGORAs event "Vinn regntäcket Hurtta Lifeguard Storm", deltaga och bjud in dina vänner.
3) Gå in i CSiGORAs webbbutik och kolla vilka färger som finns i butiken.
4) Maila CSiGORA på info@csigora.com och berätta hur många du har bjudit in till tävlingen och vilka färger regntäcket finns i i butiken.

Tävlingen pågår till den 5 juli.

LYCKA TILL!