Ny kille på dagis!

Det har börjat en ny kille på jobbet (dagis) - Simon heter han. Visst är han söt! Nu är han ju inte en amerikaaansk cockerspaniel, men det kan ju inte han hjälpa. Det viktiga är väl ändå att han är en cocker, eller hur?!


-Tja ba!

Vi har några nya praktikanter på jobbet också, så jag och några andra vovvar har fått i uppgift att visa hur vi sköter promenaderna på dagarna...
Jag har skrivit flera inlägg ikväll, så missa inte dem utan skrolla ner
om du vill läsa vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Vov, vov!

Varm måndag!

Jag storknar nästan i värmen! Då är det skönt att promenera längs vattnet, så att man kan bada tassarna och svalka sig lite.


-Skönt med en liten badpaus.


-Tror jag käkar lite japanskt till mellis idag - ätpinne med sjögräs, mums!

Fokus på matte!

Matte och husse tycker det är viktigt med kommunikation och vill att jag ska vara mer uppmärksam på dem än på vad som händer runt omkring när vi är ute och promenerar. Kort sagt, det är tydligen dem och inte jag som ska ha jobbet som vaktchef. I början protesterade jag och tyckte att jag var den som var bäst lämpad för jobbet, men nu måste jag ändå säga att jag har börjat ändra mig. Det är ju så skööönt att slippa hålla koll på precis allting när vi är ute och husse och matte blir ju så otroligt glada när jag tar kontakt med dem.


-Japp, jag är med!

Jag kan faktiskt rekommendera det. Ibland får jag till och med en liten go'bit som belöning. Fast man kan ju inte alltid låta matte eller husse bestämma, eller hur? De förstår inte alla gånger att den där vovven som man möter är en trist typ och jag tycker faktiskt inte alltid det är okej när det springer "fyrtielva" småmonster med sparkcyklar förbi mig... Då måste man faktiskt få moffa lite. Tycker ni inte det?