Najs frippa!


Hela gänget: -Pust, det är varmt idag med!
(Bilden lånad från dagisbloggen.)

Igår åkte jag upp på trimbordet och matte klippte ner mig r e j ä l t! Först var jag inte alls med på noterna (hade ingen lust att stå där och svettas), men i takt med att pälsen försvann så kunde även jag inse fördelarna med att klippas ner i en kort sommarfrippa. Helnajs! Blev på riktigt bra humör också och tog ett antal varv runt på tomten när vi var klara. Det kallade matte för övrigt för "belöning", jag kallar det att leva.

Jo, just det - matte tycker att jag ska lägga in en bild på lillasyrran i hennes nya frippa med. Det är tydligen viktigt med "balans" och "det ska vara rättvist". Ursäkta, men vems blogg är det egentligen? Nåja, så här fin blev Crazy-Daisy när hennes g.matte klippte henne.


-Visst e jag 'töt'?!

Bästaste i världen!


Kompis: -Försök se lite cool ut, sådär lagom likgiltig inför kameran.
Daisy: -Vadå? Så här?
Kompis: -Äh, du ser ju söt ut, inte cool... *suckar*

Min lillasyster Daisy är det bästaste jag vet! Hon är supermysig att sova middag med (t.o.m. mysig att dela korg med på natten), jätteskoj att springa tafatt och jaga boll med och himla roligt sällskap helt enkelt.

Fast hon är fasligt matglad, värre än mig tror jag (och det säger ju en hel del) och det är nog enda nackdelen jag kan komma på med henne - hon försöker fjäska och ställa sig in när jag äter min mat. "-Snääälla, jag kan väl få smaka? Bara liiite? Jag får slumpen, schyssta då'rå?!" Ursäkta, hon får fyra - ja, du läste rätt, F.Y.R.A. mål om dagen och jag får bara ynka två och så ska hon komma och tigga min mat?! J-kligt ouppfostrat. Det där får husse och matte ta tag i, alltså...


-Matte, är inte maten klar snart? Jag hungrar ju ihjäl här!