Pudelpromenad i strålande vårsol

Idag har flocken varit på pudelpromenad. Jag är mycket glad och nöjd över att husse och matte äntligen har fattat att de ska packa med korv till fikat åt mig. Det tog tid att lära dem det, det ska ni veta... Risken är att det var en engångsföreteelse, för matte dillade något om att det blev över från gårdagens agilityträning.

Det var massvis med pudlar där, som det ska vara, men jag var inte den enda icke-pudeln i gänget utan fick sällskap av en bullmastiff-tik och något som jag tror var en irländsk vattenspaniel (eller nå't). Roligt tycker jag!

Jag var på extra bus- och lekhumör och sprang runt och lekte, jagade pinnar, njöt av solen, klättrade upp på stenbumlingar och käkade korv. Det vill säga, en riktigt lyckad pudelpromis!


-Tjoho! Pudelpromis i vårsol - det är ju det bästa jag vet!






*gnag, gnag, gnag*


-Pinnen är min!!!


Kompis: -CeCe, varför har du koppel på dig?
CeCe: -Ja, det undrar jag med...


Kompis: -Vad skriver du får nå't?
Pudelkillen: *visslar*


-Född fri!!!!!!!!!!


-...också min...


-Det fläktar skönt här uppe.






-Husseee, vad äter du för gott? Du bjussar väl?








-Farbror Meeelker... Nej, jag menar farbror Ingemaaaar, vad gör du?

Sen ville matte att jag skulle klämma in en bild på vitsipporna som blommar... Så. Nu har jag gjort det. Får jag korv då?!


1 Ira & Mio:

skriven

hehe härlig dag ni fått.. tvärr dräjer det några veckor till innan v också är med på promenaderna för nu har matte o jag börjat agilitykurs i rimbo på söndagar.. dumt va?? av alla dagar så är det just söndagar på 6 ggr ... alltid e det ngt.. men agility e superskoj det oxå!

2 jimmie och kingeling:

skriven

så roligt Kompis ser ut att ha på pudelpromenaden :) Fast de borde ju döpa om det till Kompis-alla-vänners-promenaden ;)



kramar

3 Ebba & Molly:

skriven

Va roligt med pudelpromenad, det skulle vi också vilja ha! :D

Kommentera här: