Grattis Ida på 2-årsdagen!

Idag fyller min tvåbenta kompis Ida 2 år! Grattis!!!

Eftersom vi skulle på kalas idag, så tyckte matte att jag behövde bada. Jag fattade inte riiiktigt kopplingen, men det är ju bara att gilla läget. Måste förstås erkänna att det inte är helt fel att lukta gott och vara sådär härligt fluffig i pälsen, alla vill ju klappa mig och gosa med mig då.

Efter bad och fön, när jag var nästan torr, så kikade Rufus förbi och gissa om jag hade spring i benen då!!! Jag ropade "häng på!" och så drog vi repor runt huset. Rufus hängde på och vi formligen flög över gräsmattorna och mellan husen. Matte suckade något om att jag preciiiis är nybadad och alldeles ren. Ja? Och???

På eftermiddagen var det så dags för kalaset. Husse och matte försökte mörka att vi var på väg till Ida och parkerade längre bort på gatan, men jag kände ju igen mig DIREKT! Jag fick så bråttom och formligen plöjde mig fram längs gatan. Jag flåsade och stod i så att en tvåbent lite längre fram vände sig om för att hon trodde att det var en bjässe som kom bakom henne. Ha ha ha, det tyckte jag var kul! När jag kom fram till dörren så kom Ida och ropade "Koooomsiiis!" och jag blev så glad att jag ylade! Min jättegoa Ida, som matar mig med bulle och kastar boll till mig, vad glad jag blev!Det var massvis med tvåbenta där som så gärna hälsade på mig och jag fick tuggben att mumsa på och så spelade Idas mamma fotboll med mig. Jag hade jättekul på kalaset och var rejält trött när vi kom hem på kvällen...Matte och husse har gosat med mig hela kvällen och nu har jag bara två mål kvar för idag: det första är att orka ta mig ut på kullen för en nattkissning och det andra är att ta mig upp i sängen... Men det lär ju inte vara så svårt nu när jag är nybadad...

God natt! Vov!