Pudelpromis i pudelsnö...

...eller heter det pudersnö? Nä, det låter ju konstigt... Pudelsnö ska det nog vara.

Min bästis Flora hängde med oss på promenix idag, jätteskoj! Hon tyckte det var liiiite läskigt i början med alla pudelisar, men hon blev snart varm i pälsen och sprang runt och busade hon med. Hon gillade speciellt Doris och vi tre sprang runt, runt och bara röjde i nysnön. Skoj!

Fikat höll lika hög standard som vanligt, massvis med mackor, korv, köttbullar och Frolic överallt - det var bara att se lite lagom svulten och söt ut, sådär som tvåbenta bara inte kan motstå så fick man smaka. Hehehehe - suckers!

Flora, som inte är van vid pudelfika gick ut lite för hårt och då kommer man ju inget vart, så jag fick coacha henne...


-Åh, har du skinkmacka?! Jag får smaka? Jag får smaka? Jag får smakaaa??


Kompis (viskandes): -Psst! Flora! Det där funkar inte, du måste tagga ner lite. Se svulten och svag ut...
Flora: -Va? Lämnar de ifrån sig käket då?
Kompis: Mmm, om du spelar dina kort rätt. Det är viktigt att se söt ut också...-Hej! Jag är en svulten, stackars frusen foxis, som inte får någon mat där jag bor......

Vad kan jag säga... Vi rockade fett! Fast mest imponerad blev jag av Julia - hon lyckades få tag på en hel macka! Det var en ouppmärksam tvåbent som höll den på avstånd från några andra pudelisar och då smög hon fram och plockade den så fint ur handen! Hehehehe... Hon hävdar bestämt att mackan räcktes fram till henne, hon skulle aaaldrig bara sno mat från någon. Jag håller med. Om en tvåbent håller fram mat i nosnivå på det viset, så är det ett 'varsågod', så är det bara!


Leopardpudeln: -Eh, delar ni med er, eller?
Kompis: -Du måste skoja med mig...

Det finns så många pudelvarianter - har ni sett geopardpudlar förut? Inte jag heller... För att inte tala om tigerpudlar och kopudlar... Märkliga linjer...
Kompis och Flora: -Är ni med? Nu drar vi!


Kompis & Flora: -Se upp, här kommer viiiiii!

Nu längtar jag till nästa promenad, hoppas Flora hänger med fler gånger. Jag gillade att ha henne med.