'Dejjan' 1 år!

Nu var det bra länge sen som vi tassade ner något i bloggen, men vi har haft så mycket att stå i och så har matte, som brukar hjälpa oss med att ladda upp bilder, legat nerbäddad med någon fruktansvärd kennelhosta eller liknande. Matte kallar det influensa tydligen.

Så nu har vi lite att ta igen och då börjar vi med allra viktigaste, nämligen att jag - Daisy - fyllde 1 år den 11 mars.

-Hur firades det och vad fick jag i present? undrar ni nu... Jo, i den här flocken får man rätt konstiga presenter. Ni kanske minns att för att fira att jag fyllde 6 respektive 9 månader så tog husse och matte bort ett mål om dagen för mig. Jamen tack då... Den här gången fick jag en höfläkt i present. Vad ska jag med den till?


Höfläkten går också under benämningen golvfön alt. Carolafläkt...

Så Kompis och jag fick bada och ligga på trimbord och blåsas. Det är ju också en form av firande... NOOOOT! Fast jag är en väldigt snäll tjej, så jag låg så fint och lät matte hållas. (Jag tänker inte erkänna att jag tycker det är rätt skönt att ligga där och bli ompysslad.) Sen åkte jag på klippning också.


Före                                              Efter

Sen fick vi "tårta" också - varsinn Kong med leverpastej i. Mums! Jag körde som vanligt min egna Kong-tömmar-stil...


-Underbart gott!

Kompis har sin stil.


-Slurp, vad smaskens!

Allt var frid och fröjd tills Kompis - enligt min uppfattning - sprätte iväg Kongen åt mitt håll (typ: här, ta det som är kvar) och jag gick dit för att plocka den från henne. Då blev hon sur och fräste ifrån att hon hade "tappat taget" om den och inte alls hade några planer på att ge bort någon leverpastej inte. Så dax att ångra sig, sade jag och försökte ändå ta den och det slutade i att vi "diskuterade" lite. Något som husse och matte inte gillade, utan där åkte man på "tajm ut" - fast det var min dag! *suck*

Jag hade kalas på jobbet (dagis) också! Det var mer i min smak. Matte hade nämligen köpt supersmarriga kex, som jag och övriga fyrbeningar i plutonen mumsade på. Själv satt jag i chefens knä och sjöng "Ja, må jag leva!" för mig själv. Övriga hade för mycket kex i käften för att få fram en ton...


Daisy: ♥.•*¨`*•♫.•´*.¸.•´♥ Jaaaaa, måååå jaaaaaaaag leeeeeeeva! Jaaaaa, måååå jaaaaaaaag leeeeeeeva! Jaaaaa, måååå jaaaaaaaag leeeeeeeva utiiii huuuuundraaade åååååår! ♥.•*¨`*•♫.•´*.¸.•´♥
Övriga: *smask, smask, smask*

I nästa inlägg kommer Kompis att tassa ner några rader om när vi hängde med Isa och Snöa och om när matte hittade korvknoppsbuskar på golfen.

Vov!