Fika på Tangens hundfik

Idag är det lillesyrrans 5 månadersdag! Det har flocken firat genom att åka till Norrtälje och fika på Tangens hundfik. Oj vad skoj vi tyckte det var då! Underbart ställe! Vi gick bara runt och skrattade och viftade på svansen, för det var ett riktigt hundvänligt stället.


Daisy: -Får jag välja vad vi ska fika på?!
Kompis: -Ta korven, ta korven!! Den är ju från Tillman!


Tvåbeningen som har kafét bjöd på massvis av gott, bland annat hemmagjorda hundkex, som var så goda. Vi fick nosa runt hur vi ville och hennes vovve Isak (en 5-årig korsning mellan bichon frisé och kinesisk nakenhund) var hur cool som helst och gick runt och sade hej och busade lite med Daisy. Daisy var i sjunde himlen...

Det här är favoritmöbeln på hela fiket - här fanns det så mycket gott ska ni veta! Vi fick faktiskt dela på ett 'cocktail'glas med korv. Uj, uj, uj - så gott!



Vi träffade flera supertrevliga vovvar, bl a en kille som hette Kompis... Isaks dotter tittade också in, henne gillade jag på en gång, så jag hoppas jag får träffa henne igen. Hit kommer vi gå fler gånger, det är ett som är säkert!


Kompis & Daisy: -Vi måste skriva i gästboken också!

✿ ❀ ✿ ❀ ✿

Idag har jag låtit Daisy skriva ett eget inlägg också, det är ju ändå henne dag idag... Skrolla ner lite, så att du inte missar det!
1 Petra & Co:

skriven

Grattis i efterskott Daisy!! Vilken tur ni hade som fick gå på en sån´t fint fik som tänkte på hundar först och främst. Förstår att Daisy som inte är lika världsvan som du Kompis hamnade i sjunde himlen!

Ha ha... kul att det är fler som heter Kompis, det är som i två-beningarnas värld vissa namn passar både till killar och tjejer.

Nu hoppas jag ni får ett bra avslut på semestern och sen ska det bli kul att höra hur det går på dagis för Daisy...

Massor med kramar till hela flocken i Åkersberga från hela flocken i Stora Vika!!

2 Eva H:

skriven

Vilket ställe!!!

Nog fick väl Daisy välja när det var hennes dag? Så matglad som hon är så valde hon säkert alldeles utmärkt i så'na fall!

PUSS på er båda två!

3 Elin:

skriven

nejmen, va du i norrtälje?? :)

Va kul!!

4 Eva H:

skriven

SV

BARNENS namn???!???

Snart påstår väl nå'n att man skulle veta alla mattars och hussars namn också!

(Jesper har en desperat fråga: Kan han få flytta hem till er? Typ NUUUU! Matte har tagit fram fönen...)

Kommentera här: